*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 233 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%. Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € - 50.000 €.

Teemme yhteistyötä monen lainanantajan ja agentin kanssa. Sivustomme kautta markkinoidaan rahoituslaitoksien ja agenttien palveluita. Yritämme aina löytää asiakkaalla kustannustehokkaimman ratkaisun sekä varmistaa läpinäkyvät ehdot. Autamme sinua säästämään arvokasta aikaa ja rahaa. Palvelumme on täysin ilmainen ja päätät itse miten haluat toimia lainojen vertailussa.
Katso tästä markkinoiden tehokkaimmat palvelut: http://laina-portaali.com/t/loan.html

Toteuta unelmasi edullisesti

Toisinaan unelmat on toteutettava silloin kun tilaisuus tulee kohdalle. Lainan turvin tämäkin voi olla mahdollista. Mistä ikinä haaveiletkin, löydät meidän kauttamme helposti juuri sinulle sopivimman vakuudettoman lainan, jonka avulla voit tehdä unelmistasi totta. Maksuton palvelumme kilpailuttaa puolestasi toistakymmentä erilaista lainantarjoajaa, vaivattomasti ja nopeasti.